Hulpmiddelen

Onze hulpmiddelen helpen ons bij het transport en zijn tevens te huur. Bekijk onze hulpmiddelen. 

Om uw en onze werkzaamheden zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een aantal essentiële hulpmiddelen ter beschikking. Een aantal van deze hulpmiddelen komen standaard van pas bij onze werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de pallethaak bij pallet transport, maar sommige hulpattributen kunt u ook bij ons huren. Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden via de contact pagina.

Onze hulpmiddelen

Hieronder volgt een globaal overzicht van onze hulpmiddelen.


Containers

Wij beschikken over meerdere 10ft en 20ft zeecontainers met een minimale afmeting van 2,4 bij 6 meter. Wij kunnen de containers zonder problemen op 10 meter wegzetten, ondanks het gewicht van 2200 kg.

De containers kunnen bij ons gehuurd worden.

Minigraver

Een minigraver is uitermate geschikt bij graafwerkzaamheden. Wij werken bijvoorbeeld veel samen met Geocomfort, een bedrijf wat koude- en warmtebronnen monteert bij bedrijven en particulieren, wanneer er putten geplaatst moeten worden. Met behulp van de minigraver en een autolaadkraan kunnen wij geheel voorzien in het plaatsen van in dit geval een put, maar uiteraard is de minigraver geschikt voor tal van graafwerkzaamheden.

Wij zetten de minigraver vaak in als hulpmiddel en verhuren deze tevens aan vaste klanten.

Big Bag's - Ophoogzand

Wij beschikken over 1 kuub Big Bag's voor bijvoorbeeld straatwerk, ophogen van putten, aanvullen van gebouwen etc.

Informeer direct naar de mogelijkheden.

Dakplatenklem

Een dakplatenklem zetten wij in bij het plaatsen van dakplaten. De hydraulische plaatklem klemt de platen en zodoende kunnen de dakplaten naar het dak worden getakeld en kunnen deze strak tegen elkaar worden geplaatst zonder dat deze beschadigen.

Draglineschot

Een draglineschot plaatsen we over een sloot zodat deze kan dienen als overstap voor bijvoorbeeld kruiwagens of mini gravers.

U kunt een draglineschot ook los bij ons huren.

Kantelbare puinbakken van 1,5 kuub

De kantelbare puinpakken zijn ideaal bij bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden. Wij plaatsen de puinbak op zo'n wijze dat timmerlieden de gesloopte kozijnen of schoorstenen gemakkelijk in de puinbak kunnen gooien. Vervolgens kunnen we de puinbak richting een container draaien en het puin in de container kiepen, zodat puinafval direct kan worden afgevoerd.

Pallethaak

De pallethaak gebruiken we bij het laden en lossen van pallets. Dankzij de pallethaak kunnen we snel pallets laden en lossen zonder deze te beschadigen. De pallethaak is ideaal voor situaties waarbij bijvoorbeeld bouwmaterialen uit de pallet steken. Met banden zouden er beschadigingen op kunnen treden, maar met de pallethaak takelen vanuit onderaf en wordt enkel de pallet belast.

Kunststof en stalen rijplaten

De rijplaten (kunststof of staal) zetten we in bij onverharde wegen waar normaliter met een vrachtwagen niet gereden kan worden of gebruiken we ter voorkoming van beschadigingen aan het straatwerk.

 


Onze hulpmiddelen huren?

Veel van onze hulpmiddelen verhuren wij tegen scherpe tarieven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze contact pagina.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor uw transportklus? Contact opnemen