Over ons

Begonnen met één bakwagen met laad en los kraan van 14 meter en nu, bijna drie decennia later, een uitgebreid wagenpark waarmee wij toonaangevend zijn geworden in transport in Nederland.

Ons familiebedrijf is gestaag gegroeid en daar zijn we best wel trots op.

Wist u bijvoorbeeld dat Transportbedrijf van Schijndel de allereerste in Europa was met een trekker met verlaagd chassis en meegestuurde achteras zodat scherp draaien met een lange combinatie geen enkel probleem meer zou vormen?

Groot in transport

Wanneer het om transport gaat, en dan vooral om transport van grote goederen en materialen, vertrouwt u natuurlijk het liefst op een partner die zich reeds bewezen heeft en moeiteloos uw goederen en materialen op iedere gewenste locatie kan leveren.

Ons deskundige en gecertificeerde personeel (VCA en TCVT kraanbewijs) weet de weg met onze wagens te vinden en kunnen op de moeilijkste locaties materialen en goederen voor u hijssen, takelen en lossen. Met behulp van onze hulpmiddelen en wagens zijn wij in staat om niet-deelbare ladingen tot 20 meter voor u te vervoeren, waarbij de vergunning hiervoor uiteraard in ons bezit is.

Wat wij zoal vervoeren?

Ongeveer 95% van onze werkzaamheden is bouwgerelateerd, maar wij vervoeren met veel succes ook overige grote(re) goederen en materialen voor u. Door onze wagens met lieren en grote reikwijdte zijn wij bij uitstek uw partner wanneer een jacuzzi of spa over uw woning gehesen moet worden om in de achtertuin geplaatst te worden. Moeiteloos voorzien wij in al het kraanwerk en overige hijswerkzaamheden.

Een overzicht van goederen die wij voor u kunnen vervoeren:

Klik op het type transport waar u verder over wilt lezen of neem direct vrijblijvend contact met ons op om uw transportklus met ons te bespreken.

Personeel gezocht

Wij zijn op zoek naar nieuw personeel. Neem vrijblijvend contact op.

Vrijblijvende offerte ontvangen voor uw transportklus? Contact opnemen