Bouwmateriaal transport

Meer dan 95% van al ons transport is bouwgerelateerd. Wij kunnen bij Transportbedrijf van Schijndel met recht zeggen dat wij experts zijn in het vervoer van bouwmateriaal.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het transport van uw bouwmateriaal? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Bouwmateriaal transport

Op dagelijkse basis transporteren wij voor onze klanten grote hoeveelheden bouwmateriaal. Met onze 18 tons kraan rijden wij bijvoorbeeld zeer regelmatig voor bouwmarkten. Met behulp van de wagens uit ons wagenpark transporteren wij moeiteloos al uw bouwmateriaal van locatie A naar locatie B, waarbij wij in alle hijswerkzaamheden en kraanwerk kunnen voorzien.

Onze werkwijze is uiterst geschikt voor distributie van palletmaterialen. Middels een pallethaak kan de chauffeur de bouwmaterialen gemakkelijk op zijn plek krijgen. Vervoeren van pallets met stenen, cement of pannen?

Bij ons altijd veilig, betrouwbaar en snel.

Niet alleen maar bouwmaterialen vervoeren

Het transport van bouwmaterialen is onze specialiteit, maar wij vervoeren tal van overige goederen en materialen voor onze klanten.

Onze manier van transport loont zich uitstekend om bijvoorbeeld opslagcontainers/unitsjacuzzi'sprefab elementenstaal constructies en staal constructies betrouwbaar en snel voor u van de ene locatie naar de andere te verplaatsen en deze op locatie over objecten te hijssen en takelen zodat zij precies op locatie geplaatst kunnen worden.

Neem direct contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar te vervoeren van A naar B.