Dakkapel transport

Een dakkapel is een ideale manier om uw huidige leefruimte binnen uw woning uit te breiden. Met de kant-en-klare dakkapellen vandaag de dag kan deze uitbreiding vaak al binnen een mum van tijd gerealiseerd zijn, maar dan zal de dakkapel natuurlijk wel van de fabriek naar uw woning getransporteerd moeten worden en op locatie gehesen en geplaatst moeten worden.

Transportbedrijf van Schijndel heeft bijna 30 jaar ervaring in transport, waaronder het vervoer, hijssen, takelen, draaien en plaatsing van dakkapellen.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw dakkapel transport? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Dakkapel transport en plaatsing

Het vervoeren en plaatsen van uw nieuwe dakkapel is een samenspel tussen ons transportbedrijf en de monteurs. De monteurs zorgen dat het dak gereed is en wij kunnen door de wagens uit ons wagenpark moeiteloos op iedere bestemming komen en zodoende de dakkapel uiterst secuur plaatsen. Binnen een uur kan de dakkapel al op uw woning bevestigd zijn en zal alleen de afwerking nog moeten gebeuren.

Wij laden het puin, hout, dakpannen en overig (afval) materiaal en kunnen dit desgewenst direct voor u afvoeren.

Meer dan alleen dakkapel transport

Transportbedrijf van Schijndel is niet alleen expert op het gebied van transport en plaatsing van dakkapellen. Wij transporteren dagelijks tal van overige goederen voor onze klanten, waarbij wij voor u in de hijswerkzaamheden en het kraanwerk voorzien.

Onze wijze van transport loont zicht bijvoorbeeld uitstekend om  opslagcontainersprefab elementensteigermateriaalstaal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar, veilig en snel van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

Neem direct contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen van de ene naar de andere locatie te transporteren.