Glas transport en gevelmontage

Het transporteren van glas vereist deskundigheid en ervaring. De kleinste fout kan grote gevolgen hebben en bij Transportbedrijf van Schijndel begrijpen we dit maar al te goed. We kunnen dan ook gerust zeggen dat wij specialisten zijn in het vervoer van glas.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij glastransport? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Glas transport en gevel montage

Op dagelijkse basis transporteren wij veel verschillende goederen voor onze klanten, waaronder glaswerk.

Met behulp van de wagens uit ons wagenpark transporteren wij moeiteloos alle denkbare glaspartijen van punt A naar punt B. Montage doen we desgewenst samen met de glaszetters.

Door de lange reikwijdte en onze behendige chauffeurs kunnen we gemakkelijk de ruiten zetten. Het maakt hierbij niet uit of de glaspartij van binnen- of van buiten uit geplaatst moet worden. De afstandbediening maakt het mogelijk om de ruit secuur te takelen, draaien en lossen.

Transport van glas en vele andere goederen en materialen

Transportbedrijf van Schijndel is bedreven in het transport van glazen elementen, maar wij vervoeren tevens tal van overige materialen en goederen voor onze klanten.

Onze manier van transport is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld opslagcontainers, spa's en jacuzzi's, steigermateriaal, staal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar en snel voor u van de ene locatie naar de andere te verplaatsen, waarbij wij voorzien in al het kraanwerk.

Neem direct contact met ons op om uw transportklus met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar van A naar B te vervoeren.