Kozijnen en tuindeurentransport

Bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten vertrouwt men op ons transportbedrijf. Bij Transportbedrijf van Schijndel hebben we namelijk bijna 30 jaar ervaring in transport, hijswerkzaamheden, kraakwerkzaamheden en kraanwerk, waaronder dus het vervoer, hijssen, takelen en plaatsen van kozijnen en tuindeuren.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw transport? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Kozijnen- en tuindeurentransport en plaatsing

Bouwbedrijven schakelen onze hulp vaak in bij renovatiewerkzaamheden. De kozijnen en tuindeuren worden in dat geval bij onze werf opgeslagen, omdat in de reeds bewoonde woonwijk vaak weinig ruimte is om deze op te slaan. Vervolgens transporteren wij de kozijnen en deuren naar plaats van bestemming. De auto's uit ons wagenpark zijn uitermate geschikt voor transport van kozijnen en tuindeuren. Door de inrichting van onze wagens zijn wij in staat om moeiteloos op iedere locatie eenvoudig te manoeuvreren en kunnen wij de nieuwe kozijnen en tuindeuren zeer secuur en snel plaatsen.

Bewoners hoeven hun woning niet voor lang te verlaten. De plaatsing van de nieuwe kozijnen en tuindeuren is immers binnen een dag gebeurd.

Iets anders transporteren dan kozijnen en tuindeuren?

Transportbedrijf van Schijndel is niet alleen expert op het gebied van transport en plaatsing van kozijnen en tuindeuren; wij transporteren dagelijks tal van andere goederen en materialen voor onze klanten.

Onze wijze van transport loont zicht bijvoorbeeld uitstekend om opslagcontainersprefab elementensteigermateriaalstaal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar, veilig en snel van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

Neem direct contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar te transporteren van A naar B.