Prefab elementen transport

Het transporteren van prefab elementen vereist deskundigheid en ervaring. Met bijna 30 jaar ervaring en een primeur in Europa kunnen wij van Transportbedrijf van Schijndel gerust zeggen dat wij specialisten zijn in het vervoer van prefab elementen.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het transport van uw prefab elementen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Prefab elementen transport

Op dagelijkse basis transporteren wij grote hoeveelheden verschillende materialen voor onze klanten, waaronder prefab elementen. Met behulp van de wagens uit ons wagenpark transporteren, hijssen, takelen en lossen wij moeiteloos alle denkbare prefab elementen zoals kant-en-klare wanden en betonnen bushokjes van punt A naar punt B en plaatsen deze precies op de juiste locatie.

Dat wij de grootste klus aan kunnen en uniek zijn bewijst het feit dat wij de eerste in Europa waren met een trekker met verlaagd chassis en meegestuurde achteras wel. Hierdoor zijn wij in staat om met een lange combinatie de scherpste draaien te maken en met onze kranen de zware elementen moeiteloos op iedere plaats kunnen hijssen, takelen en lossen.

Meer dan alleen maar Prefab elementen transport

Transportbedrijf van Schijndel is specialist in het transport van prefab elementen, maar wij vervoeren tevens tal van overige goederen en materialen voor onze klanten.

Onze manier van transport is uitstekend geschikt om bijvoorbeeld opslagcontainers/unitsjacuzzi'ssteigermateriaalstaal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar en snel voor u van de ene locatie naar de andere te verplaatsen, waarbij wij in alle hijswerkzaamheden en kraanwerk kunnen voorzien.

Neem direct contact met ons op om uw transportklus met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar te transporteren.