Staal transport

Veel van onze transportwerkzaamheden hebben betrekking op bouwmateriaal, maar al bijna 30 jaar hijssen, takelen, vervoeren en lossen wij staal en stalen constructies met groot succes. We kunnen dan ook oprecht zeggen dat wij specialist zijn in het transporteren van staal en constructies van staal.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw staal transport? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Staal transport

Met behulp van de wagens en een semi dieplader uit ons wagenpark kunnen wij moeiteloos ondeelbare staal elementen takelen en vervoeren tot 20 meter lengte. Onze wagens zijn op zo'n wijze ingericht dat wij zonder problemen op de meest krappe bouwplaats moeiteloos kunnen draaien en manoeuvreren. Samen met de monteurs plaatsen we het staal, waarbij onze chauffeurs bekend zijn met het lezen van tekeningen zodat de monteurs aan het werk kunnen blijven en wij de balken aanpikken en op hun plek verdraaien. De afstandbediening maakt het mogelijk het staal niet alleen snel, maar ook uiterst secuur op z'n plek te krijgen.

Staaltransport, maar ook overige materialen en goederen

Transportbedrijf van Schijndel is specialist in staaltransport, maar wij transporteren tal van overige goederen en materialen voor onze klanten.

Onze manier van transport loont zicht uitermate goed om bijvoorbeeld opslagcontainersspa's en jacuzzi'ssteigermateriaalstaal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar, veilig en snel van locatie A naar locatie B te verplaatsen en op locatie alle hijswerkzaamheden en het kraanwerk te verzorgen.

Neem direct contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar van A nar B te vervoeren.