Steigermateriaal transport

Veel van onze werkzaamheden zijn bouwgerelateerd. We kunnen dus oprecht zeggen dat wij specialist zijn in het transporteren van steigermateriaal en overig bouwmateriaal.

Direct ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het transport van uw steigermateriaal? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.


Steigermateriaal transport

Dagelijks vervoeren wij voor diverse opdrachtgevers bouwmateriaal, waaronder steigermateriaal.

De vrachtwagens uit ons wagenpark zijn op zo'n wijze ingericht dat wij zonder problemen op de meest krappe bouwplaats moeiteloos kunnen manoeuvreren, draaien, takelen en lossen. Middels een afstandbediening kunnen we steigermateriaal zeer efficiënt laden en lossen en met onze grote kranen kunnen we ver reiken voor het uitventen of sorteren van het steigermateriaal om het de steigerbouwer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Liften plaatsen we meestal tegen de steiger zodat we deze met de monteur op de gewenste plaats in werking kunnen stellen.

Transport van steigermateriaal en overige goederen

Transportbedrijf van Schijndel is specialist in transport van steigermateriaal, maar wij transporteren een grote verscheidenheid aan overige goederen voor onze klanten.

Onze manier van transport loont zicht uitermate goed om bijvoorbeeld opslagcontainers/unitsjacuzzi'sprefab elementenstaal constructies en overig bouwmateriaal betrouwbaar betrouwbaar en snel van locatie A naar locatie B te verplaatsen.

Neem direct contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij helpen u graag uw goederen veilig en betrouwbaar te transporteren.